Ben till hundar

När jag var i djuraffären häromdagen såg jag flera olika typer av hundben och jag blev genast sugen på att köpa ett par stycken till mina egna hundar. Men jag är lite skeptisk. När jag tecknade ny försäkring till hundarna såg jag en artikel om att flera hundar skadades av ben varje år. Hos Söderberg och Partners fick jag råd om vilken försäkring jag borde välja för att hundarna skulle få så bra skydd som möjligt. Den försäkring jag valde täcker både operationer och tandskador, vilket kan behövas om hundarna ska få ben. Å andra sidan har jag också hört mycket positivt om hundben av olika slag. Framför allt ska de vara bra för att motverka karies och tandsten hos hunden. Om jag köper tillräckligt stora ben som hunden inte kan svälja samt ser till att de är lite lagom hårda så hundens tänder inte går sönder kanske det går bra? Men om något skulle hända vet jag i alla fall att hundarna är bra försäkrade och att de kan få rätt vård.

En hund med ett ben

(Visited 1 times, 1 visits today)